10 alimente care te ajută să slăbeşti. Află care sunt acestea

Alimentele cu calorii negative sunt cele pentru care organismul arde, pentru digestie, o cantitate de calorii mai mare decât cea conţinută în ele. Astfel, consumul acestor alimente contribuie la diminuarea ţesutului adipos. Dacă vrei să slăbeşti, sfatul nutriţionistilor este să nu sari peste mese, pentru că acest lucru îţi va încetini metabolismul şi îţi va cauza probleme de sănătate. Mai bine consumă alimente cu calorii negative. Află care sunt acestea.

159 afișări
Imaginea articolului 10 alimente care te ajută să slăbeşti. Află care sunt acestea

10 alimente care te ajută să slăbeşti. Află care sunt acestea (Imagine: Shutterstock)

1. Fructe bogate în vitamina C
Lămâile, portocalele, guava, grapefruitul, papaya, mandarinele, dar şi roşiile ajută organismul să ardă mai repede grăsimile.

2. Merele

Pectina - o substanţă care se regăseşte în mere - reduce capacitatea celulelor de a reţine grăsime. Antioxidanţii din mere ajută la prevenirea simptomului metabolic, care are ca rezultat şi acumularea de grăsime în zona abdominală.

3. Alimente bogate în calciu
Un studiu a demonstrat că oamenii supraponderali care au consumat trei porţii pe zi de produse lactate bogate în calciu au pierdut mai multa grăsime din zona abdominală decât cei care au urmat o dietă similară, dar fără produse lactate. Aşa că laptele, iaurtul sau branza slabă adaugate în regimul alimentar zilnic te pot ajuta să scapi de câteva kilograme.

Citeşte mai multe despre alimentele care te ajută să slăbeşti pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici