Cum învingi oboseala cronică

Corpul uman funcţionează ca o maşinărie complicată care are nevoie de combustibil: mâncare, apă, somn şi exerciţii fizice pentru a funcţiona corespunzător.

30 afișări
Imaginea articolului Cum învingi oboseala cronică

Cum învingi oboseala cronică

Astfel, un aport insuficient de lichide, consumul unor alimente bogate în grăsimi şi proteine de origine animală, mesele mereu la ore diferite, somnul insuficient, efortul intelectual excesiv şi lipsa exerciţiilor fizice ne afectează sănătatea şi de aici şi starea de oboseală.

Citeşte mai multe despre sindromul oboselii cronice pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici