Cum poţi slăbi 10 kilograme în 3 luni, fără să-ţi dai metabolismul peste cap

Un regim alimentar bogat în proteine pare să fie soluţia pentru persoanele care doresc să slăbească sănătos într-un timp relativ scurt, susţin experţii fracezi în nutriţie. Dieta, denumită Dukan, permite o pierdere în greutate de până la 10 kilograme în trei luni.

63 afișări
Imaginea articolului Cum poţi slăbi 10 kilograme în 3 luni, fără să-ţi dai metabolismul peste cap

Cum poţi slăbi 10 kilograme în 3 luni, fără să-ţi dai metabolismul peste cap

Experţii avertizează că această cură este recomandată persoanelor supraponderale, care au un indice de masă corporală cuprins între 26 - 29. Astfel, ouăle, peştele şi carnea roşie, lipsită de grăsime, sunt cele trei surse de proteine pe care se bazează regimul francez, care promite să vă aducă la greutatea dorită, fără eforturi sau privări majore de hrană.

Pentru ca rezultatul să fie cel dorit, regimul are patru faze, stimulând astfel organismul să ardă grăsimile. În prima etapă,care durează 10 zile şi este denumită faza de atac, persoana supraponderală va slăbi brusc. În această perioadă se recomandă numai alimente bogate în proteine de înaltă calitate, precum peştele, carnea şi ouăle. Deşi lactatele sunt şi ele o sursă importantă de proteine se recomandă evitarea lor în această fază a dietei. În a doua etapă, denumită faza alternativă, legumele sunt introduse treptat, şi se adoptă un fel de regim disociat. Astfel, timp de trei zile se recomandă proteine pure, urmate de alte trei zile de proteine plus legume.

Citeşte mai multe despre regimul alimentar bogat în proteine pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici