Dieta cu lămâie: Află cum slăbeşti 10 kilograme în 16 zile

Dieta cu lămâie este recomandată persoanelor care nu vor să îşi schimbe radical regimul alimentar pentru a scăpa de kilogramele în exces. Specialiştii în nutriţie susţin că acest regim este unul dintre cele mai uşoare, deoarece presupune consumarea a maximum şapte lămâi pe zi, însă treptat, pe o perioadă de 16 zile.

22541 afișări
Imaginea articolului Dieta cu lămâie: Află cum slăbeşti 10 kilograme în 16 zile

Dieta cu lămâie: Află cum slăbeşti 10 kilograme în 16 zile

Sucul obţinut de la fructe nu se va bea concentrat, ci amestecat cu apă sau ceai. De asemenea, zeama de la lămâie va fi folosită şi peste salate.

Bogat în vitamina C, A, B, acid citric, aminoacizi, calciu, magneziu, fosfor şi potasiu, sucul de lămâie are efect purgativ, deoarece stimulează digestia. Datorită conţinutului ridicat de vitamina C, acesta este şi un puternic antioxidant, grăbeşte arderea grăsimilor şi reduce celulita.

Cura cu lămâie durează 16 zile, perioadă în care specialiştii susţin că organismul va pierde până la 10 kilograme. Regimul este eficient dacă respecţi şase reguli, susţin nutriţioniştii.

● Regula 1: Bea suc de lămâie cu apă călduţă imediat ce te trezeşti dimineaţa (3-4 linguri de suc la un pahar de apă) şi ia micul dejun peste jumătate de oră. Apoi, pe parcursul întregii zile trebuie să bei cel puţin doi litri de apă.

● Regula 2: Suplimentează aportul de vitamina C. Specialiştii recomandă ca pe parcursul dietei cu lămâie să includeţi în regimul zilnic cinci porţii de legume şi fructe pe zi. Ideal ar fi două gustări de fructe, sucul de lămâie de dimineaţa ţine locul unui fruct, şi salate la toate cele trei mese principale. De asemenea, se poate pasa o banană care poate fi mâncată cu un bol de cereale dimineaţa. La prânz se recomandă o salată de roşii sau verde în care se adaugă morcov ras.

Citeşte mai multe despre dieta cu lămâie pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici