DIETĂ ÎN SOMN: Cum să pierzi în greutate în timp ce dormi

Numeroase diete îţi promit că slăbeşti repede dacă le urmezi o perioadă lungă de timp, însă cele mai multe dintre ele necesită sacrificii mari. Iată însă că există o dietă, creată de un medic de la un reputat spital din Statele Unite, Caroline Apovian, care te ajută să slăbeşti fără a-ţi pune în pericol sănătatea.

26885 afișări
Imaginea articolului DIETĂ ÎN SOMN: Cum să pierzi în greutate în timp ce dormi

SLĂBEŞTI ÎN TIMP CE DORMI: Dieta care te ajută să pierzi în greutate în timpul somnului (Imagine: Shutterstock)

Dieta creată de medicul Caroline Apovian, de la Boston Medical Centre, te ajută să slăbeşti peste 3 kilograme în doar o săptămână,  fără a scoate din meniu alimente precum cartofii şi pastele sau băuturile alcoolice, informează Daily Mail.

Caroline Apovian a petrecut timp de 25 de ani pentru a crea această dietă - "Overnight Diet", care presupune consumul a trei cocktail-uri speciale  într-o singură zi a săptămânii, în rest fiind permisă o alimentaţie sănătoasă.

Medicul susţine că cei care urmează dieta slăbesc în jur de patru kilograme în prima săptămână, la fel fiind în fiecare săptămână ulterioară, un kilogram fiind pierdut în timpul somnului. În plus, persoanele care ţin dieta evită să experimenteze senzaţia de foame sau de pofte.

Secretul dietei, respectiv motivul pentru care funcţionează atât de repede, este faptul că este creată special pentru a nu duce la pierderea masei musculare odată cu reducerea cantităţii de alimente.

CUM FUNCŢIONEAZĂ

Dieta este împărţită în două părţi:

  • Într-o singură zi din timpul săptămânii persoanele care o urmează trebuie să consume trei cocktail-uri speciale, bogate în substanţe nutritive, fără niciun alt aliment. Efectul este pierderea în greutate chiar şi în timpul nopţii, fiind accelerat metabolismul.
  • În celelalte şase zile ale săptămânii, trebuie să fie consumate alimente sănătoase, cum ar fi carne, peşte sau ouă, care să ajute masa musculară să-şi recapete energia.

Dieta ajută la reducerea senzaţiei de foame, o stare de spirit mai bună, un nivel ridicat de energie, un somn liniştit şi un nivel ridicat de concentrare.

SECRETUL PIERDERII ÎN GREUTATE NOAPTEA

Cocktail-urile create special pentru această dietă au ca scop împiedicarea organismului de a produce insulină. Un nivel ridicat de insulină poate fi considerat vinovat de tendinţa de îngrăşare în jurul taliei. 

În cazul dietei "Overnight Diet", situaţia este diferită. În timpul nopţii scade nivelul de insulină produs, ceea ce contribuie la arderea de grăsimi în jurul taliei şi coapselor.

Ce conţin cocktail-urile

Caroline Apovian oferă câteva reţete de cockail-uri ce conţin iaurt, diferite legume (castraveţi, morcovi, roşii, ţelină), proteine, fructe (ananas, banane, mere, portocale).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici