Facebook testează o interfaţă nouă. Dacă va fi implementată, poate creşte timpul petrecut de utilizatori pe reţeaua de socializare

  • Cele trei feed-uri existau deja, dar erau greu de accesat.
  • Facebook vrea să le facă vizibile şi accesibile tuturor.
  • Acest ”artificiu” tehnic ar putea creşte timpul petrecut de utilizator în reţea.
636 afișări
Imaginea articolului Facebook testează o interfaţă nouă. Dacă va fi implementată, poate creşte timpul petrecut de utilizatori pe reţeaua de socializare
Facebook testează o nouă interfaţă cu trei fluxuri de conţinut. Facebook vrea să vadă dacă prin acest ”artificiu” va creşte timpul petrecut în reţea de utilizatori.
 
Cele trei fluxuri existau deja, însă erau mai greu de accesat. Acum, Facebook vrea să le facă vizibile şi accesibile tuturor, informează thenextweb.com. Singura noutate ar fi reprezentată că se vor putea accesa mai uşor.
 
Astfel, pe lângă fluxul normal, cel algoritmic, vor fi introduse şi feed-ul pentru cele mai recente postări şi feed-ul pentru postările deja văzute. Interfaţa noii versiuni se va baza pe trei tab-uri care vor permite accesul în cele trei feed-uri.
 
În eventualitate în care nou versiune va fi implementată oficial şi va fi făcută publică, utilizatorii reţelei de socializare vor descoperi trei noi modalităţi de partajare rapidă a conţinutului: Most Relevant, Most Recent şi Already Seen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici