Microsoft prezintă holoportarea, tehnologia care permite reconstrucţia unui obiect 3D - VIDEO

Holoportarea este o modalitate de comunicare, dezvoltată de Microsoft, care permite reconstrucţia, în timp real şi oriunde în lume, a unor modele 3D, informează Go4it.

832 afișări
Imaginea articolului Microsoft prezintă holoportarea, tehnologia care permite reconstrucţia unui obiect 3D - VIDEO

Microsoft prezintă holoportarea, tehnologia care permite reconstrucţia unui obiect 3D

Astfel, o persoană aflată în America poate participa, prin intermediul hologramei sale, la un eveniment care are loc în Europa.

Interacţiunea între modelul 3D şi o persoană se poate face într-un mod natural, ca şi cum s-ar afla faţă în faţă, scrie Go4it.

Tehnologia a fost dezvoltată special pentru HoloLens, dispozitivul pentru realitate augmentată dezvoltat de Microsoft.

Holoportarea foloseşte mai multe camere 3D care surprind subiectul din mai multe unghiuri pentru a-i forma imaginea holografică. Această imagine este transmisă şi poate fi văzută de către un subiect aflat la distanţă, care poartă un headset HoloLens.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici