S-a inventat pixul care te atenţionează atunci când greşeşti în scris - VIDEO

O companie din Germania a inventat un pix special care corectează greşelile de scris, erorile fiind atenţionate prin intermediul unor vibraţii puternice în mâna utilizatorului.

1518 afișări
Imaginea articolului S-a inventat pixul care te atenţionează atunci când greşeşti în scris - VIDEO

S-a inventat pixul care te atenţionează atunci când greşeşti în scris (Imagine: captura video)

Mergând pe ideea că tinerii din ziua de astăzi se bazează pe calculator pentru a le fi corectate greşelile din scris, fie că e vorba de litere lipsă sau erori ortografice, compania Lernstift a conceput un prototip de pix care îşi atenţionează utilizatorul atunci când greşeşte. 

Cei care folosesc pixul atunci când scriu au la dispoziţie două opţiuni pentru setarea instrumentului de scris. Modul caligrafic va atenţiona cu privire la erori de formă, în timp ce modul ortografic va atenţiona posesorul pixului cu privire la greşelile de ortografie.  

Felul în care funcţionează pixul celor de la Lernstift se bazează pe o analiză bazată pe senzori, care depistează felul în care sunt construite literele, prin simpla mişcare a mâinii, notează Daily Mail

Producătorii pixului susţin că o lansare oficială a produsului final va avea loc pe parcursul lunii februarie, producţia acestuia urmând a fi sponsorizată din donaţii. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici