VIDEO Covorul cu ceas DEŞTEPTĂTOR. Ce trebuie să facă utilizatorul pentru a OPRI alarma

Ruggie este un covor care funcţionează şi ca ceas deşteptător. Dispozitivul poate fi aşezat undeva în apropierea patului.

823 afișări
Imaginea articolului VIDEO Covorul cu ceas DEŞTEPTĂTOR. Ce trebuie să facă utilizatorul pentru a OPRI alarma

Covorul cu ceas deşteptător (Imagine: Go4it)

Pentru ca alarma să fie oprită dimineaţa, utilizatorul trebuie să se urce cu ambele picioare pe covor şi să stea aşa câteva secunde, notează Go4it.

Ora este afişată pe Ruggie cu ajutorul unor LED-uri poziţionate într-un colţ.

Covorul poate fi conectat la computer printr-un cablu USB şi încărcată melodia preferată pentru a fi folosită ca alarmă.

Ruggie poate fi comandat pe Amazon la preţul de 100 de dolari. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici