A murit actorul legendar Carl Reiner. Creatorul "Dick Van Dyke Show" avea 98 de ani

Carl Reiner, unul dintre principalii vectori de forţă ai comediei americane în calitate de scenarist şi de colaborator al lui Mel Brooks, dar şi de creator şi co-star al sitcomului clasic "The Dick Van Dyke Show", a murit la vârsta de 98 de ani, precizează CNN.

303 afișări
Imaginea articolului A murit actorul legendar Carl Reiner. Creatorul "Dick Van Dyke Show" avea 98 de ani

A murit actorul legendar Carl Reiner. Creatorul "Dick Van Dyke Show" avea 98 de ani

Carl Reiner, actor şi regizor, s-a stins din viaţă la vârsta de 98 de ani, din cauze naturale, la reşedinţa sa din Beverly Hills, California. Acesta a fost câştigătorul a nouă premii Emmy, dintre care cinci sunt pentru „The Dick Van Dyke Show”.
 
Cele mai populare filme ale sale, pe care le-a realizat în calitate de regizor sunt „Oh God”, cu George Burns, în 1977; „The Jerk”, cu Steve Martin în 1979; „All of Me”, cu Martin şi Lily Tomlin, în 1984, dar şi apariţiile sale din Triologia Ocean's.
 
„Noaptea trecută tatăl meu a murit. Mă doare inima să scriu asta. El a fost lumina mea călăuzitoare.” a anunţat decesul fiul său pe Twitter.
 
 

„Când m-am trezit la 7:30 în această dimineaţă, am fost întristat să retrăiesc ziua care a dus la alegerea unui om de afaceri falit şi corupt, care nu are calificările necesare pentru a fi liderul vreunei ţări din lumea civilizată” a fost ultima postare a actorului pe reţelele de socializare.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici