Aeroportul Timişoara reia zborurile regulate şi către Italia, Irlanda, Estonia, Finlanda şi Franţa

  • Aeroportul Timişoara anunţă realuarea, începând de marţi, a zborurilor regulate şi către Italia, Irlanda, Estonia, Finlanda şi Franţa parţial.
  • Reluarea zborurilor aeriene de legătură între România şi alte 17 ţări, încă de săptămâna trecută, a făcut posibilă reluarea operării zborurilor regulate de pe aeroportul Timişoara spre şi dinspre destinaţii din Germania
902 afișări
Imaginea articolului Aeroportul Timişoara reia zborurile regulate şi către Italia, Irlanda, Estonia, Finlanda şi Franţa

Aeroportul Timişoara reia zborurile regulate şi către Italia, Irlanda, Estonia, Finlanda şi Franţa

Reluarea zborurilor aeriene de legătură între România şi alte 17 ţări, încă de săptămâna trecută, a făcut posibilă reluarea operării zborurilor regulate de pe aeroportul Timişoara spre şi dinspre destinaţii din Germania (Dortmund, Frankfurt-Hahn, Memmingen şi Karlsruhe/ Baden).

Urmare a reactualizării listei ţărilor care sunt considerate sigure şi din care pasagerii pot reveni în ţară fără să mai intre în izolare sau carantină, pe lângă destinaţiile din Germania, se mai adaugă 5 ţări: Italia, Irlanda, Estonia, Finlanda şi parţial Franţa (zona continentală).

Astfel începând de marţi, pe aeroportul din Timişoara se vor relua zborurile regulate spre şi dinspre Italia (Bari, Bergamo, Roma, Veneţia), urmând ca de sâmbătă, 27 iunie a.c., să fie reluate şi zborurile spre Paris.

„Aeroportul este pregătit din punct de vedere operaţional şi al siguranţei sanitare pentru reînceperea operării zborurilor regulate spre destinaţii consacrate. Ne dorim să crească cât mai mult numărul curselor operate, al destinaţiilor şi implicit al pasagerilor. De la începutul lunii iulie a.c. sunt programate curse aeriene de tip charter spre destinaţii estivale de vacanţă din Turcia şi Grecia, dar şi spre litoralul românesc, având legătură aeriană directă spre Constanţa. Reamintim pasagerilor faptul că pot tranzita aeroportul în siguranţă, fiind aplicat un plan de măsuri specific acestei perioade de pandemie. Spaţiul disponibil în terminalele aeroportului este configurat astfel încât să asigure o procesare fluentă a traficului de pasageri, în condiţiile respectării cerinţelor de distanţare socială în interesul propriu şi al celui public. Pasagerii au obligaţia de a respecta regulile de distanţare socială pe tot fluxul parcurs de la parcarea auto a aeroportului şi până la îmbarcarea în aeronavă.”, a declarat directorul aeroportului Daniel IDOLU.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici