Video Cum pot fi transferate pozele şi clipurile din Facebook în Google Photos

  • Facebook a pus la punct un instrument prin care fotografiile şi videoclipurile pot fi salvate în Google Photos.
  • Astfel, acestea devin accesibile de oriunde.
  • Google Photos este în prezent cea mai folosită bibliotecă de imagini.
519 afișări

Facebook a pus la punct un instrument prin care fotografiile şi videoclipurile pot fi salvate în Google Photos, în aşa fel încât pot fi accesibile deoriunde. Astfel, rămâne şi o copie de siguranţă a acestora.

Google Photos este în prezent cea mai folosită bibliotecă de imagini, care oferă spaţiu nelimitat de stocare şi o funcţie de căutare inteligentă, pentru ca pozele sau clipurile să fie uşor de accesat.

Deocamdată, Facebook permite salvarea doar în Google Photos, însă e posibil ca şi alte servicii asemănătoare să fie adăugate.

Care este procedura de salvare în Google Photos 

 „Poate să pară complicat, dar o să vă arăt că nu e chiar atât de complicat. Aveţi în meniul acesta Settings, daţi click pe el, în partea stângă o să vedeţi Your Facebook Information, daţi click şi aici, în mijloc o să găsiţi Transfer a Copy of Your Photos and Videos, daţi click şi aici. Choose Destination, alegeţi destinaţia, deocamdată puteţi salva doar în Google Photos. Aici va trebui să alegeţi dacă vreţi să salvaţi fotografii sau videoclipuri, eu am selectat fotografii, daţi Next, vi se va cere, normal, contul de Google şi va trebui să autorizaţi aplicaţia Facebook să trimită fotografiile în Google Photos. Apăsaţi pe Permiteţi, iar acum vi se va cere să confirmaţi pur şi simplu transferul.” 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici