EURO 2020 Prima calificată în sferturile Campionatului European de Fotbal. Danemarca a făcut spectacol de goluri

Danemarca este prima echipă calificată în sferturile Campionatului European de Fotbal. Reprezentativă nordică a învins clar Ţara Galilor în optimile competiţiei.

809 afișări
Imaginea articolului EURO 2020  Prima calificată în sferturile Campionatului European de Fotbal. Danemarca a făcut spectacol de goluri

EURO 2020 Prima calificată în sferturile Campionatului European de Fotbal. Danemarca a făcut spectacol de goluri

Partida s-a desfăşurat sâmbătă, pe stadionul Johan Cruijff din Amsterdam.

Danemarca s-a impus cu 4-0 prin golurile înscrise de Dolberg în minutele 27 şi 48, Maehle în minutul 88 şi Braithwaite în utimul minut al jocului.

Danemarca va juca în sferturile de finală pe Stadionul Olimpic din Baku, Azerbaidjan, cu învingătoarea din partida Olanda-Cehia.

Al doilea meci al zilei de la Campionatul European de Fotbal este Italia-Austria. Partida va începe la ora 22.00 pe stadionul Wembley din Londra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici