Fosta iubită a lui Emiliano Sala: Refuz să cred că este un accident. Mesajul dur pe care l-a şters imediat după ce l-a scris | FOTO

Berenice Schkair, un model pentru Victoria’s Secret în vârstă de 27 de ani, a scris un mesaj incredibil pe o reţea de socializare, după ce iubitul ei fotbalist a dispărut la scurt timp după decolarea avionului său din Nantes, Franţa.

2771 afișări
Imaginea articolului Fosta iubită a lui Emiliano Sala: Refuz să cred că este un accident. Mesajul dur pe care l-a şters imediat după ce l-a scris | FOTO

Fosta iubită a lui Emiliano Sala: Refuz să cred că este un accident. Mesajul CUTREMURĂTOR pe care l-a şters imediat după ce l-a scris | FOTO

Fosta iubită a atacantului a dat vina pe „mafia fotbalului” după ce avionul în care se afla acesta a dispărut deasupra Insulelor Canalelor, însă a regretat imediat afirmaţia, relatează dailymail.co.uk.

Pe reţeaua de socializare Twitter, Berenice a scris: „Investigaţi mafia fotbalului pentru că eu nu pot să cred că totul a fost un accident”, aceasta ştergând mesajul după câteva minute.

David Ibbotson, în vârstă de 60 de ani, pilota avionul privat de mici dimensiuni, Piper Malibu. Se presupune că aeronava s-a prăbuşit în apă în apropierea insulei Alderney, luni noapte.

Ultimul contact făcut de Sala şi pilot a avut loc luni seara, în jurul orei 20.30 (22.30 ora locală a României). Autorităţile sunt de părere că cei doi sunt morţi după ce au găsit câteva rămăşiţe ale avionului în apele mării.

Bărci de salvare, elicoptere şi chiar oameni din zonă i-au căutat pe cei doi – dar au fost nevoiţi să oprească operaţiunile de căutare pe timpul nopţii.

Fosta iubită a lui Sala a publicat fotografii cu cei doi şi a scris că „inima mea este distrusă”. „Încă nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat. Sunt distrusă, simt durere, frică şi furie pentru că nu pot face nimic. Ştiu că eşti puternic. Noi te aşteptăm”, a continuat Bernice.

„Vreau să mă trezesc şi să fie totul o minciună. Vă rog investigaţi pentru că eu nu pot să cred că totul a fost un accident. Nu suspendaţi căutările din moment ce tocmai aţi găsit rămăşiţe plutind pe apă”, a adăugat fost iubită.  

Operaţiunea de căutare pentru Sala şi pilotul avionului a fost suspendată oficial joi seara. Familia fotbalistului a fost îndurerată la aflarea veştii.

Emiliano Sala era în drum spre capitala galeză, Cardiff, după ce semnase un contract cu echipa Bluebirds. Cu câteva ore înainte, acesta se afla în Franţa pentru a-şi lua rămas bun de la colegii săi.

Fotbalistul şi pilotul, David Ibbotson, trebuiau să ajungă în Cardiff luni noapte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici