Gestul extrem făcut de un bărbat într-un metrou din Bruxelles a devenit viral pe reţelele de socializare. Care a fost reacţia autorităţilor | VIDEO

  • Un bărbat din Bruxelles a fost filmat în timp ce îşi bagă mâna în gură şi apoi întinde saliva pe bara în metrou
  • Compania de transport public a precizat că bărbatul era băut.
  • Autorităţile au retras metroul din circulaţie şi l-au dezinfectat.
16952 afișări
Imaginea articolului Gestul extrem făcut de un bărbat într-un metrou din Bruxelles a devenit viral pe reţelele de socializare. Care a fost reacţia autorităţilor | VIDEO

Imaginile cu un bărbat care mânjeşte bara dintr-un metrou în Bruxelles au devenit virale | VIDEO

În clipul postat pe Twitter se poate vedea cum bărbatul îşi dă masca la o parte, îşi bagă degetul în gură şi pe urmă freacă bine degetele de bara din faţa sa.

Cel puţin doi călători au surprins şi filmat gestul acestuia, iar apoi l-au postat online, unul dintre ei avertizând că bărbatul se comportă ca „un nebun”.

Incidentul vine în contextul în care creşte îngrijorarea oamenilor privind răspândirea coronavirusului în Belgia, iar autorităţile îndeamnă cetăţenii să se spele constant pe mâini şi să evite contactul apropiat cu ceilalţi, în încearcarea de preveni o contaminare mai largă cu noul COVID-19. 

Compania de transport public STIB nu a răspuns imediat solicitărilor, însă a reacţionat la unul dintre clipurile puse pe Twitter şi a spus că bărbatul era băut şi a fost reţinut.

Unul dintre filmuleţele de pe Twitter îl arată pe bărbat ţinând o bere într-una dintre mâini în timp ce freacă bara cu cealaltă mână.

„Bărbatul (într-o stare de beţie) a fost oprit de poliţie şi de echip de pază. Metroul a fost retras din circulaţie şi dezinfectat. Garniturile noastre sunt curăţate zilnic”, a scris STIB.

În Belgia, în prezent, sunt confirmate 267 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Sursa foto: Captură Twitter

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici