Idris Elba s-a dezlănţuit într-o emisiune TV: "Planeta a creat acest virus pentru a eradica omenirea." VIDEO

Actorul Idris Elba este de părere că pandemia de coronavirus este o reacţie naturală venită din partea Terrei şi consideră că oamenii încearcă să distrugă rasa umană.

9551 afișări
Imaginea articolului Idris Elba s-a dezlănţuit într-o emisiune TV: "Planeta a creat acest virus pentru a eradica omenirea." VIDEO

Idris Elba s-a dezlănţuit într-o emisiune TV: "Acest virus a fost creat pentru a eradica omenirea" VIDEO

 

Aflat în carantină pentru că a fost depistat pozitiv cu COVID-19, actorul britanic a făcut aceste declaraţii săptămâna trecută şi a spus, de asemenea, că recuperarea decurge foarte bine nedepistând alte simptome.
 
Actorul în vârstă de 47 de ani, aflat în izolare cu soţia sa Sabrina Dhowre (29 ani), a participat la o discuţie online în cadrul talkshow-ului susţinut de Oprah Winfrey.
 
"Planeta primeşte o lovitură foarte gravă. Ştiţi nu? Noi am distrus lumea noastră. Şi nu este nimic surprinzător că planeta noatră reacţionează aşa faţă de rasa umană. Nu este de mirare că a apărut acest virus care ne va încetini şi, în cele din urmă, ne va face să gândim diferit despre lumea noastră şi despre noi înşine. Acesta este aproape strigătul Terrei care ne spune <Hei! Mă loveşti! Ceea ce faci nu e bine. Aşa că voi scăpa de tine>. Planeta a creat acest virus pentru a eradica omenirea. Unul dintre aspectele din această întreagă dramă este că suntem nevoiţi să rămânem împreună ca rasă, ca rasă umană." a spus Idris Elba.
 
De-a lungul carierei sale, Idris Elba  a fost nominalizat la numeroase premii Emmy. El a primit, în urmă cu opt ani, şi cu un prestigios Glob de Aur pentru rolul din miniseria "Luther".
 
Printre filmele în care a jucat se numără şi "Pacific Rim" (2013), "Thor: The Dark World" (2013), "Prometheus" (2012), "Thor" (2011), "Rockenrolla" (2008) "Long Walk to Freedom" (2013) sau "Fast and Furios - Hobbs & Shaw" (2019).
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici