Incidente în judeţul Braşov. Poliţia din Predeal a fost sesizată că un bărbat a oferit bani pentru voturi

1048 afișări
Imaginea articolului Incidente în judeţul Braşov. Poliţia din Predeal a fost sesizată că un bărbat a oferit bani pentru voturi

Poliţia Braşov face verificări, duminică, după ce o persoană a sunat la 112 reclamând că un bărbat oferă bani, în Predeal, pentru a determina alegătorul să voteze un anumit candidat. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Alina Mari Ivan, declarat că poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Predeal au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că la o secţie de votare, amplasată pe raza Staţiunii Predeal, un bărbat ar fi oferit o sumă de bani unui alt bărbat în scopul determinării acestui să voteze un anumit candidat.

Poliţiştii fac verificări în acest cz, fiind întocmit dosar penal pentru săvârşire infracţiunii de coruperea alegătorilor, dosar instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, urmând ca la finalizare să se propună o soluţie legală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici