,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae la 23:00 – invitată în emisiune Simona Cojocaru, secretar de Stat în MapN

Bogdan Nicolae te invită la o nouă ediţie a emisiunii #InSecuritate, la #AlephNews, joi, 3 iunie, de la ora 23:00.

162 afișări
Imaginea articolului ,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae la 23:00 – invitată în emisiune Simona Cojocaru, secretar de Stat în MapN

,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae la 23:00 – invitată în emisiune Simona Cojocaru, secretar de Stat în MapN

Este România pregătită pentru ,,războiul" ideilor, al securităţii şi al alianţelor care devine prioritar în zilele noastre?

Care au fost etapele trecerii de la o armată clasică la una modernă şi cât de globală a devenit insecuritatea? La ceasul reîntoarcerii acasă, ce lecţii de viaţă se desprind din misiunile soldaţilor români în Afganistan?

Care sunt astăzi standardele de performanţă şi în ce fel se mai respectă egalitatea de gen? Ce aşteaptă cei 30 de aliaţi care privesc spre NATO 2030, dar şi cât de vocală este România, la 17 ani, de când face parte din Alianţă?

În fiecare joi, de la 23:00, caută să fii ,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae la Aleph News. Învaţă să trăieşti! Întreabă ca să te afli!
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici