Liderul majorităţii republicane din Senatul american a căzut şi şi-a fracturat umărul. Mitch McConnell era aşteptat să convoace sesiune de urgenţă

Mitch McConnell, liderul majorităţii republicane din Senatul american, a căzut în timp ce se afla în locuinţa sa din Kentucky şi şi-a fracturat umărul, a anunţat purtătorul său de cuvânt, potrivit Reuters.

497 afișări
Imaginea articolului Liderul majorităţii republicane din Senatul american a căzut şi şi-a fracturat umărul. Mitch McConnell era aşteptat să convoace sesiune de urgenţă

Liderul majorităţii republicane din Senatul american a căzut şi şi-a fracturat umărul

"În această dimineaţă, liderul McConnell a căzut în curtea casei sale şi a suferit o fractură de umăr. El a fost tratat, externat şi lucrează de acasă din Louisville ”, a declarat David Popp, purtătorul de cuvânt al lui McConnell.

McConnell, un republican în vârstă de 77 de ani, a suferit o fractură, în timp ce democraţii îl îndemnau să convoace o sesiune de urgenţă a Senatului pentru a dezbate legislaţia privind controlul armelor în urma a două atacuri armate în care au fost ucise 29 de persoane în Texas şi Ohio în acest weekend.

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, a declarat că Senatul ar trebui să oprească „obstrucţia scandaloasă” şi să adopte legislaţia pentru a extinde verificările de fond privind achiziţiile de arme pe care Camera le-a aprobat la începutul acestui an.

McConnell a numit „groaznice” atacurile din weekend, pe Twitter, dar nu a răspuns apelurilor pentru a convoca Senatul.. Popp, în declaraţia sa, a anunţat că McConnell a luat legătura cu senatorii din Texas şi Ohio pentru a-şi exprima condoleanţele "şi pentru a discuta despre tragediile fără sens din acest weekend”.

Membrii Senatului SUA şi ai Camerei Reprezentanţilor sunt în vacanţă până la începutul lunii septembrie.

Taguri:
sua,
senat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici