„Nu ne vom petrece vara în balcoanele noastre". Anunţul premierului Giuseppe Conte

Veste bună pentru italieni! Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a declarat că sezonul estival nu este compromis şi că îşi pot petrece concediile în afara locuinţelor, la plajă, la munte sau în alte oraşe din Italia, relatează Corriere della Sera.

807 afișări
Imaginea articolului „Nu ne vom petrece vara în balcoanele noastre". Anunţul premierului Giuseppe Conte

„Nu ne vom petrece vara în balcoanele noastre". Anunţul premierului Giuseppe Conte

 

Conform Corriere della Sera, aceste chestiuni vor apărea în condiţiile în care ţara îşi ridică trepatat măsurile de restricţie impuse de pandemia cu noul coronavirus.
 
„Nu ne vom petrece vara în balcoanele noastre, lăsând frumuseţea Italiei în carantină. Vom putea merge să ne bucurăm de litoral, de munte şi de oraşele noastre frumoase", a spus Conte. Totuşi, acesta nu a vorbit şi despre călătoriile în străinatate şi dacă italienii vor avea voie să părăsească ţara.
 
Italia a raportat cel mai mic număr de decese cauzate de noul coronavirus din ultimele două luni. Şi numărul de noi infectaţi a scăzut sub pragul psihologic de 1000. Astăzi autorităţile din Italia au raportat 802 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus. Numărul total de infectări a ajuns la 219.070, iar cel al deceselor la 30.560. În prezent active mai sunt 83.324 de cazuri, o scădere faţă de peste 84.000 câte erau sâmbătă. La terapie intensivă sunt puţin peste 1000 de oameni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici