OFF/ON THE RECORD, 11 iulie 2021. Invitat, ora 22.00: Robert Sighiartău, secretar general al PNL

PNL este împărţit în două tabere din cauza luptei pentru şefia partidului, iar bătălia internă a liberalilor afectează guvernarea.

482 afișări
Imaginea articolului OFF/ON THE RECORD, 11 iulie 2021. Invitat, ora 22.00: Robert Sighiartău, secretar general al PNL

OFF/ON THE RECORD, 11 iulie 2021. Invitat, ora 19.00: Robert Sighiartău, secretar general al PNL

PNL este împărţit în două tabere din cauza luptei pentru şefia partidului, iar bătălia internă a liberalilor afectează guvernarea.

Robert Sighiartău, secretarul general al PNL îţi spune despre problemele de comunicare din Guvernul României, despre motivele revocării ministrului liberal al Finanţelor Alexandru Nazare, despre echipa Cîţu şi echipa Orban şi ce îl deranjează în legătură cu remanierea lui Alexandru Nazare.

Despre cine ar putea fi ministrul de Finanţe al României, despre câţi secretari de stat a numit Ludovic Orban fără acceptul PNL, despre scandalurile şi discuţiile din interiorul partidului, despre bătălia pe baza de date a PNL, despre problema politizării instituţiilor publice, despre reformele PNL, despre averea sa, despre premierul care nu trebuie să fie neapărat şi preşedinte PNL, despre candidatul la Preşedinţie din 2024, dar şi despre ce l-a deranjat la Ludovic Orban, pe cine mai dă afară din Guvern Florin Cîţu sau cine este de vină pentru întârzierile României pe PNRR, afli de la Robert Sighiartău, duminică, de la ora 22.00, în emisiunea Off/On The Record, pe Aleph News.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici