(P) Secretul oamenilor de succes? Descoperă sfaturile specialiştilor!

O dimineaţă perfectă îţi poate asigura succesul întregii zile. Este demonstrat ştiinţific faptul că persoanele matinale beneficiază de o doză proaspătă de optimism şi se bucură de fiecare clipă a zilei. Totuşi, dacă îţi începi fiecare dimineaţă ca o zi de luni, iar trezitul de dimineaţă nu este unul dintre lucrurile pe care le îndrăgeşti, poţi să apelezi la câteva trucuri. SomProduct susţine visele tale atât pe timpul nopţii, cât şi în viaţa de zi cu zi!

3551 afișări
Imaginea articolului (P) Secretul oamenilor de succes? Descoperă sfaturile specialiştilor!

(P) Secretul oamenilor de succes? Descoperă sfaturile specialiştilor! (www.somproduct.ro)

De-a lungul timpului în istorie, oamenii de succes au fost definiţi de o calitate comună – trezitul devreme. Acest obicei însă, nu înseamnă renunţarea la orele de somn, ci îmbunătăţirea calităţii somnului. Potrivit ultimelor studii realizate de psihologi, persoanele care se trezesc mai devreme sunt mult mai fericite pe termen lung decât cele care îşi încep ziua mult mai târziu.

Christoph Randler, profesor de biologie la Universitatea Harvard a demonstrat într-un studiu faptul că trezitul devreme influenţează nu doar sănătatea şi starea de bine, ci şi activitatea profesională. Astfel, persoanele matinale dezvoltă o capacitate analitică suplimentară, fiind proactivi în timpul zilei.

Pentru ca întreaga familie să beneficieze de un somn de calitate, SomProduct şi-a propus să aducă o nouă viziune despre somn. Designul simplu şi modern a fost îmbinat cu tehnologia de ultimă generaţie a saltelelor pocket. Astfel, fiecare arc este ambalat individual într-un săculeţ textil, asigurând susţinerea corespunzătoare coloanei vertebrale şi independenţă faţă de mişcările partenerului. Raportul calitate/preţ, perfect echilibrat, vă oferă posibilitatea de a avea o saltea premium ce se adaptează perfect nevoilor fiecărei persoane, indiferent de poziţia din timpul somnului. Pentru ca nopţile dumneavoastră să fie pe deplin perfecte, la achiziţionarea unei saltele pocket, primiţi cadou, 1 sau 2 perne, în funcţie de dimensiunea solicitată.

SomProduct susţine visele dumneavoastră încă din anul 1995, odată cu deschiderea fabricii de saltele manufacturate de la Baia Mare. Interesul real faţă de nevoile clientului şi pasiunea pentru Home&Design au făcut ca portofoliul firmei să fie extins, astăzi înglobând o gamă largă produse high-class, atent selecţionate pentru confortul întregii familii. Showroom-urile Lumea Somnului te aşteaptă în Bucureşti, Braşov sau Cluj Napoca.

Descoperă ultimele tendinţe în materie de mobilier pe www.somproduct.ro şi redefineşte confortul de acasă! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici