PNL se prezintă la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, dar nu votează. Anunţul lui Orban

Preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat marţi că la nivelul partidului şi a coaliţiei s-a luat decizia de a participa la şedinţa privind moţiunea de cenzură, dar „să nu votăm”.

1089 afișări
Imaginea articolului PNL se prezintă la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, dar nu votează. Anunţul lui Orban

PNL se prezintă la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, dar nu votează

„Şi la nivelul coaliţiei, şi în partid am luat decizia la moţiunea de cenzură să fim prezenţi şi să nu votăm astfel încât să arătăm lipsa de majoritate şi gratuitatea acestui demers politicianist al PSD”, a spus marţi Ludovic Orban.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni seara, la Antena 3, în ceea ce priveşte eventualele semnale că oameni din PNL ar vrea să voteze moţiunea, că „există asemenea semnale, atât la liderii de grup, cât şi la mine personal”.

„Vom continua negocierile. Am terminat negocierile cu partenerii sociali, deoarece am vrut să vedem în primul rând de la patronate, de la IMM-uri, de la sindicate, dacă este oportun să depunem o astfel de moţiune de cenzură. Cu toţii au spus foarte clar că este oportun să depunem moţiunea de cenzură şi acest guvern să plece. Am negociat textul moţiunii, l-am finalizat cu partenerii sociali, cu ceilalţi parteneri şi cu grupul AUR. Se vor regăsi pasaje de la fiecare cuprinse în moţiune”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu e de părere că moţiunea se va depune miercuri, urmând să fie votată săptămâna viitoare, în aşa fel încât să se încadreze în această sesiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici