Preşedintele Jocurilor Olimpice de la Tokyo se roagă pentru eradicarea coronavirusului

  • Preşedintele Jocurilor Olimpice de la Tokyo Yoshiro Mori se roagă pentru eradicarea coronavirusului.
  • Organizatorii Jocurilor Olimpice spun că evenimentul nu va fi afectat de epidemia cu coronavirus.
  • Până acum au fost confirmate 110 cazuri în Japonia, pe lângă persoanele infectate pe vasul de croazieră Diamond Princess.
533 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Jocurilor Olimpice de la Tokyo se roagă pentru eradicarea coronavirusului

Preşedintele Jocurilor Olimpice de la Tokyo se roagă pentru eradicarea coronavirusului

Preşedintele Jocurilor Olimpice de la Tokyo, Yoshiro Mori, se roagă pentru eradicarea coronavirusului. Organizatorii susţin că evenimentul nu va fi afectat de epidemie. Până acum au fost confirmate 110 cazuri în Japonia, pe lângă persoanele infectate pe vasul Diamond Princess.

„Mă rog la Dumnezeu în fiecare zi ca noul coronavirus să fie eradicat”, a spus preşedintele Jocurilor Olimpice de la Tokyo Yoshiro Mori, potrivit firstpost.com.

Organizatorii evenimentului şi Comisia Olimpică Internaţională au insistat că evenimentul sportiv nu va fi afectat de virusul ucigaş.

Până acum, coronavirusul a ucis 2.362 de persoane şi a infectat aproximativ 78.000 la nivel mondial. În Japonia au fost confirmate 110 cazuri, în afară de alte 634 de persoane infectate pe vasul de croazieră Diamond Princess.

Mai multe evenimente sportive au fost afectate de epidemia de coronavirus, printre acestea numărându-se Campionatul de Atletism în sală, Marele Premiu Formula 1 şi o parte dintre calificările pentru Jocurile Olimpice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici