Sora vitregă a ducesei Meghan ar putea apărea într-un reality show britanic: De ce nu aş participa?

Samantha Markle, sora vitregă a ducesei Meghan de Sussex, a sugerat, într-un interviu acordat luni unui post TV, că ar putea participa la reality show-ul "Big Brother" din Marea Britanie, potrivit Reuters.

702 afișări
Imaginea articolului Sora vitregă a ducesei Meghan ar putea apărea într-un reality show britanic: De ce nu aş participa?

Sora vitregă a ducesei Meghan ar putea apărea într-un reality show britanic: De ce nu aş participa?

Întrebată de realizatorii emisiunii postului ITV "Good Morning Britain" dacă informaţia este adevărată, Samantha Markle a declarat: "Am lucrat în media toată viaţa mea, de ce nu aş participa? De ce aş înceta să exist numai pentru că am o problemă de familie?".

Sora vitregă a ducesei Meghan i-a cerut public acesteia să se împace cu tatăl lor, Thomas Markle, care a absentat de la nunta acesteia cu prinţul Harry şi care a făcut mai multe declaraţii contradictorii despre prezenţa sa la acel eveniment.

"Cred că este important pentru ambii să se împace, pentru toată lumea, pentru familia noastră, pentru lume", a spus Samatha Markle.

Următorul sezon al emisiunii "Celebrity Big Brother", care în Marea Britanie este difuzat pe Channel 5, este programat să debuteze în luna august.

Prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai.

Samantha, în vârstă de 53 de ani, şi fratele ei, Thomas Jr., sunt copii lui Thomas Markle din primul său mariaj. Cea de-a doua soţie a acestuia a fost mama lui Meghan, Doria Ragland. Thomas Markle şi Doria au divorţat în 1988, când actuala ducesă Meghan avea şase ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici