Tânără din Bistriţa, care a furat un card şi a cheltuit banii, este acum cercetată penal

O tânără din Bistriţa, care a furat dintr-o locuinţă un card care avea şi PIN-ul în plic, cheltuind peste 20.000 de lei, a fost prinsă de poliţişti, ea fiind cercetată pentru furt calificat şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1769 afișări
Imaginea articolului Tânără din Bistriţa, care a furat un card şi a cheltuit banii, este acum cercetată penal

Tânără din Bistriţa, care a furat un card cu PIN-ul în plic şi a cheltuit banii, cercetată penal

Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud a anunţat marţi, că poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au reuşit să identifice o femeie de 36 de ani din Bistriţa bănuită de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

“Femeia este cercetată pentru faptul că în cursul lunii iulie 2018 ar fi sustras un plic în care se afla un card bancar şi codul PIN al acestuia, dintr-o locuinţă de pe raza municipiului Bistriţa, iar în perioada iulie – septembrie 2018 ar fi retras în mod repetat diverse sume de bani. Prejudiciul cauzat este în valoare de aproximativ 22.000 lei”, se arată într-un cominicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Femeia etse obligată să restituie sumele furate proprietarilor.

În acest caz, poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi pentru recuperarea prejudiciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici