Tăriceanu: „Rar mi-a fost dat să văd un guvern care bagă totul în claxon şi aproape nimic în motor”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, că de când PNL a ajuns la guvernare este doar în campanie electorală. „Rar mi-a fost dat să văd un guvern care bagă totul în claxon şi aproape nimic în motor”, spune el.

488 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: „Rar mi-a fost dat să văd un guvern care bagă totul în claxon şi aproape nimic în motor”

Tăriceanu: Rar mi-a fost dat să văd un guvern care bagă totul în claxon şi aproape nimic în motor

„Era cât pe ce să spun, în deschidere, că PNL a furat startul campaniei electorale, dar aş fi spus un mare neadevăr, pentru că, de fapt, de când a venit la guvernare PNL este doar în campanie electorală. Rar mi-a fost dat să văd un guvern care bagă totul în claxon şi aproape nimic în motor. Dar aşa o fi noua generaţie a pnl-iştilor! Lupii tineri, cum îşi zic ei! Despre program nu e mare lucru de spus pentru că nu vorbim despre niciun fel de program de relansare economică, ci de un program electoral pe care PNL îl anunţă înainte de termenul campaniei electorale”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

El a catalogat programul de relansare economică prezentat de Ludovic Orban şi Klaus Iohannis drept „o varză de Bruxelles în care au copiat, fără ruşine şi fără ghilimele, idei ale altor partide, inclusiv mult hulitul Fond de Investiţii al guvernului PSD-ALDE”.

„O lungă înşiruire de proiecte de infrastructură pe care guvernele ultimilor 30 de ani şi le-au trecut de la unii la alţii. O lungă listă de autostrăzi, căi ferate, spitale şi şcoli care vor rămâne în foile din care a citit Orban. Ce nu înţeleg Iohannis – Orban şi PNL este că economia are nevoie de capital acum şi nu poate aştepta până în 2021, 2025 sau 2030!!! Întreprinderile au nevoie de bani acum şi nu peste un an sau doi când speră ei că o să ia banii de la UE. Gândiţi soluţii care să ajute cu adevărat românii şi nu doar soluţii propagandistice! Dacă programul PNL se numeşte <Reclădim România> şi ţinând seama de cât de „bine” au guvernat în aceste 9 luni este clar că programul nostru va trebuie să se numească <Reparăm România>”, a adăugat liderul ALDE.

Guvernul a lansat, miercuri, planul de relansare economică !Reclădim România”. Documentul prevede măsuri pentru companii, dar şi pentru sprijinirea angajaţilor şi a persoanelor vulnerabile. Sunt stabilite construcţia de autostrăzi, spitale, grădiniţe sau campusuri şcolare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici