Un şofer de taxi din Grecia ridică moralul pasagerilor săi. El şi-a transformat maşina în club de noapte

  • Konstantinos Bekio este şofer de taxi în Grecia şi s-a decis să ridice moralul pasagerilor transformând maşina sa într-un club de noapte
  • Bekios a decorat taxi-ul cu ajutorul fiului său, în vârstă de 11 ani, şi singurul său scop a fost ca oamenii să se simtă bine.
  • Clientă: ”Îţi schimbi starea instant”
840 afișări
Imaginea articolului Un şofer de taxi din Grecia ridică moralul pasagerilor săi. El şi-a transformat maşina în club de noapte

sursă foto: captură youtube NEWS AND MORE

Konstantinos Bekio este şofer de taxi în Grecia şi s-a decis să ridice moralul pasagerilor transformând maşina sa într-un club de noapte, cu muzică, stroboscop şi lumini, scrie Reuters.

”Am observat că pasagerii erau mereu stresaţi, trişti, cu moralul la pământ”, povesteşte şoferul. ”Am început să pun muzică în maşină, să o dau tare, şi oamenii se bucurau, chiar dacă era pe termen scurt, cât durează cursa. Aşa ne-a venit ideea unui club privat în taxi”.

Bekios a decorat taxi-ul cu ajutorul fiului său, în vârstă de 11 ani, şi singurul său scop a fost ca oamenii să se simtă bine, chiar şi pentru 10-15 minute, cât durează o cursă cu taxi-ul. ”Îţi schimbi starea instant. Este o perioadă stresantă pentru noi toţi, moralul nostru e la pământ. Aşa că astfel de gesturi sunt o soluţie pentru a evada din rutina asta”, a spus o clientă.

Barurile, restaurantele şi cluburile de noapte sunt închise în Grecia, din luna noiembrie şi încă nu se ştie când vor fi redeschise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici