Video UPDATE: Incendiu izbucnit la un depozit din Ilfov. Focul, de peste 12 ore. Arhiva din interior, care ar fi aparţinut unei instituţii bancare, "s-a făcut scrum"

Incendiul izbucnit la un depozit din Ilfov nu a fost stins încă, la ora transmiterii acestei ştiri, flăcările ard de peste 12 ore, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al ISU, Daniel Vasile. Acesta a afirmat că în continuare ard materiale, dar situaţia este sub control.

4876 afișări

"Mai sunt şase autospeciale de stingere. La momentul de maximă intensitate, erau 15 autospeciale. În continuare, în interior ard materiale, însă situaţia este sub control. S-a lucrat în mod continuu pe parcursul nopţii. Principalul risc pe care l-am identificat este vulnerablitatea elementelor de construcţie", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Daniel Vasile.

Daniel Vasile a afirmat că peste 1000 de metri pătraţi, 80% din suprafaţa clădirii, au fost cuprinşi de flăcări.

Hala care arde este pe structură metalică, amenajată ca depozit pentru arhivă, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

Surse au declarat că întrega arhiva, care se pare că ar fi aparţinut unei instituţii bancare, "s-a făcut scrum".

La faţa locului au fost trimise şi patru autoscări, un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare.

Până la ora transmiterii ştirii, nu sunt informaţii cu privire la eventuale persoane surprinse în interior.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici