Gmail ar putea adăuga opţiune pentru trimiterea de mesaje care se „autodistrug” după ce sunt citite
10:06, 17 Apr. 2018
Gândită pentru mesaje cu termen de valabilitate limitat, opţiunea „confidenţial mode” va permite utilizatorilor să aleagă o durată de timp după care mesajul trimis să nu mai poată fi citit, printat sau redirecţionat unei alte adrese email.