Vedetele şi Internetul: Trupul Innei vorbeşte, iar Smiley e cel mai sincer artist - FOTO, VIDEO

Aşa cum şi-au obişnuit deja fanii de pe site-urile de socializare, nu trece nici măcar o zi fără ca vedetele noastre să posteze diverse mesaje sau fotografii, menite să le păstreze în permanenţă în centrul atenţiei, dar joi parcă a fost ziua mesajelor scurte.

862 afișări
Imaginea articolului Vedetele şi Internetul: Trupul Innei vorbeşte, iar Smiley e cel mai sincer artist - FOTO, VIDEO

Vedetele şi Internetul: Trupul Innei vorbeşte, iar Smiley e cel mai sincer artist - FOTO, VIDEO

Joi, 21 iulie, vedetele au postat mesaje scurte pe profilurile lor, de pe site-urile de socializare. Puţini au fost generoşi în ceea ce priveşte cuvintele.

Lora, care este una din vedetele active pe reţelele de socializare, a avut un mesaj motivaţional pentru fanii ei, în dimineaţa de joi.

"Tu şi numai tu poţi să ştii unitatea de măsură a potenţialului tău. Îl simţi. Îţi trebuie mult curaj...nu tupeu. Curaj să te descoperi!", a scris Lora pe profilul ei de Facebook, alături de o fotografie în care zâmbeşte optimist.

Tot pe Facebook şi-a manifestat şi Andreea Berecleanu, respectul pentru regretatul maestru Radu Beligan.

"Drum bun mai departe, Maestre!", a fost mesajul ştiristei pentru actorul Radu Beligan, care a murit miercuri, la spitalul Elias, din capitală. Alături de mesaj, Andreea Berecleanu a postat o fotografie în care apare la braţul marelui maestru.

Adina Buzatu şi-a exprimat şi ea regretul vis-a-vis de marea pierdere a teatrului românesc. Stilista a postat o scurtă filmare din cadrul unei piese de teatru, în care juca actorul Radu Beligan, alături de un mesaj, de asemenea, scurt.

"Ultima dată când l-am văzut pe scenă! A fost emoţionant...", a scris Adina Buzatu. 

Puţin mai optimistă, parcă departe de problemele cotidiene, pare Loredana Groza. Cântăreaţa a postat o fotografie cu ea purtând ochelari de soare, semn că se bucură de vremea de afară.

"Dimineaţa pe răcoare. Vă iubesc pe toţi", a scris Loredana pe profilul ei de Facebook.

Nici Inna nu a lipsit de pe Facebook, în dimineaţa de joi. Solista cu succes în toată lumea, a postat un mesaj în engleză, alături de o fotografie în care arată de-a dreptul incendiar. "Spune-o cu trupul tău!", a fost mesajul cântăreţei, din dreptul fotografiei provocatoare.

Energică şi veselă, aşa cum o ştie toată lumea pe Delia, artista "a semnat şi ea condica" pe Facebook. "Neaţaaaaa lumee!", a scris artista pe reţeaua de socializare, împreună cu o fotografie foarte colorată în care apare cu o pălărie de paie pe cap şi o chitară în braţe.

Smiley pare că se foloseşte de reţelele de socializare, pentru a le împărtăşi fanilor sincerităţi brute, amuzante, ce îi definesc caracterul. "Mă joc de aproape o oră cu telefonul, fără să fac mai nimic...", a scris cântăreţul pe profilul lui de Facebook, alături de o fotografie editată.

Dacă miercuri şi-a sărbătorit ziua de naştere, joi Pepe a serbat doi ani de căsătorie, alături de soţia sa, Raluca. "Dumnezeu ne iubeşte! Mulţumim tuturor celor ce au crezut în dragostea noastră şi în special le mulţumim naşilor noştri! Astăzi am împlinit 2 ani de la căsătoria religioasă! Andra şi Cătălin, va iubim!!", a scris latino-lover-ul pe Facebook.

De la zona de latino, facem un salt imens direct în "grădina" hip-hop-ului underground autohton, unde Deliric face mărturisiri incendiare, tot prin intermediul internetului. "Vara, când e caniculă, îmi fac o mare oală de compot şi o bag la rece. Apoi, 2-3 zile sunt aranjat. Bag direct cu polonicul! ", a fost mesajul postat de către rapper, pe site-ul de socializare, împreună cu o fotografie în care ţine aproape de el, exact aşa cum a mărturisit, "o mare oală de compot".

Dar gata cu hip-hop-ul şi băieţii răi şi haideţi să mergem puţin pe litoral, unde Mihai Trăistariu împărtăşeşte "ritualul lui zilnic", aşa cum a scris pe Facebook. "Azi avem în program gym şi solar", informează Trăistariu fanii, alături de fotografii, ce vin parcă în scopul de a dovedi că nu bate câmpii.

Tot un mesaj scurt a avut şi actriţa Adela Popescu, care e una din cele mai fericite mămici, după ce a născut. "Eu bine. Tu?", a scris vedeta pe Facebook, alături de o fotografie în care apare la bordul unui automobil.

"3,2,1, start! Filmările pentru următorul sezon 'Preţuieşte viaţa' la radio Itsy Bitsy (şi în varianta video în online) încep chiar acum, dragi pitici, părinţi şi bunici! La început de septembrie, vom fi din nou 'on air'. Şi atunci, la temperaturi la blânde, Lady va fi mai veselă şi mult mai activă", a anunţat, tot pe Facebook, Andreea Marin, alături de fotografii de la filmări.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici