Video ”Mesagerul gândurilor bune” | Un brad de Crăciun a fost împodobit cu mesaje pentru victimele incendiului din Colectiv - VIDEO

Un brad de Crăciun a fost împodobit, miercuri, în piaţa Bucur din Bucureşti, acesta fiind decorat cu mesaje pentru victimele care şi-au pierdut viaţa în Clubul Colectiv, mai multe persoane venind să transmită „un gând bun” pentru cei ce au suferit din cauza incendiului.

245 afișări

Câteva zeci de persoane au venit, miercuri seara, pentru a transmite un mesaj victimelor, supravieţuitorilor sau apropiaţilor celor care au murit din cauza incendiului din Colectiv.

„La noi în casă era tradiţia să împodobim bradul şi să cântâm colinde, iar acum trei ani de zile, mi-amintesc perfect, băiatul meu mă aştepta când am intrat în casă cu colinde şi cu bradul împodobit. Aşa că, pentru mine, sărbătorile sunt o durere mare”, a povestit mama lui Adrian Popa, unul dintre tinerii care a murit în incendiul din octombrie 2015.

„Am venit să le oferim acestor părinţi puţină speranţă. Aşa ar fi frumos să facem în fiecare an, să ascultăm colinde, să bem un vin fiert şi să fim alături de cei necăjiţi”, a spus Alina, prietenă cu una dintre victimele din Clubul Colectiv.

Piaţa Bucur din Capitală a răsunat, miercuri seara, de colinde, iar cei care au venit să îşi aducă „gândurile bun” s-au încălzit cu o cană de ceai sau de vin fiert.

„Anul acesta bradul nostru de Craciun este mesagerul gândurilor bune. Gândurile bune atrag la rândul lor gânduri şi fapte bune. Un gând frumos, venit din suflet, poate lumina mai mult decât orice podoabă tradiţională. (...) Poveştile, vorbele şi gândurile frumoase vindecă suflete. Sperăm să fie atât de multe încât să putem scrie cu ele o poveste”, potrivit organizatorilor evenimentului, Asociaţia Colectiv GTG 3010.

Pe 30 octombrie 2015, un incendiu a pornit în Clubul Colectiv, în timp ce formaţia rock Goodbye to Gravity îşi lansa albumul „Mantras of War”. În total, 64 de tineri au murit, iar 160 de oameni au fost răniţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici