2020 este un an haotic pentru producătorii de telefoane, dar şi pentru cumpărători

  • Popularii producători de telefoane subestimează companiile precum Sony, Xiaomi, Oppo, Vivo, Realme
  • E foarte greu să ştii ce telefon mai vrei în 2020 şi e normal
  • Producătorii vor să scoţi mai mulţi bani din buzunar, dar tu vrei să îi păstrezi
488 afișări
Imaginea articolului 2020 este un an haotic pentru producătorii de telefoane, dar şi pentru cumpărători

2020 este un an haotic pentru producătorii de telefoane, dar şi pentru cumpărători

Dacă vrei să îţi cumperi un telefon în 2020, mai mult ca sigur vei avea bătăi de cap. De ce? Producătorii nu mai fac telefoane foarte bune.

Spre exemplu, pentru iPhone 12 plăteşti mai mult şi primeşti mai puţin. E mai scump decât iPhone 11, deşi n-are nici încărcător, nici căşti incluse în pachet.

Huawei nu mai are Google Play şi în 2021 va produce cca. 50 de milioane de telefoane. Adică stocurile vor fi extrem de limitate şi probabil nu vei avea de unde să mai iei telefoanele companiei.

Xiaomi, Oppo, Realme şi Vivo lansează tot mai multe inovaţii, însă nu prea sunt cumpărate în SUA şi Europa.

Sony se pricepe la camere foto/video, dar nu şi la telefoane. Lansează pe 14 septembrie Xperia 5 II: bun, dar învechit ca design.

Cu alte cuvinte ai două variante: fie rămâi cu banii în buzunar şi mai aştepţi, fie rişti să-i  dai pe telefonul care s-ar putea să nu merite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici