A fost lansat GoPro Hero 9

  • Camera pentru acţiune GoPro are o nouă versiune lansată miercuri seară
  • GoPro Hero 9 vine cu filmare la rezoluţie 5K şi un pret de 450 de dolari
  • Noua cameră reprezintă un updgrade semnificativ faţă de versiunea precedentă
352 afișări
Imaginea articolului A fost lansat GoPro Hero 9

ŞTIRILE SITE - A fost lansat GoPro Hero 9

Cu siguranţă eşti unul dintre cei care îşi doresc ca cele mai tari momente să fie înregistrate. Să le poţi vedea oricând. Pentru asta, un action cam este răspunsul.

GoPro a lansat noua versiune numită Hero 9 iar rivalii DJI şi Insta360 au de ce să se teamă. Noul GoPro vine cu un ecran suplimentar şi posibilitatea de a filma la rezoluţie 5k.
 
Noul GoPro vine cu o mulţime de funcţii noi precum programarea unui timelapse. Un alt avantaj: nu trebuie să filmezi cu aceiaşi lentilă de fiecare dată.
 
 
 
„Hero 9 e wow! Au adus înapoi lentilele care se pot schimba şi oferă variante. Are o baterie mai mare, un senzor mai larg. Permite filmare la rezoluţie 5k şi, cel mai important, au făcut în sfârşit ecranul din faţă util. Dar cu toate aceste îmbunătăţiri, există şi un preţ mai mare”
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici