Amazon se pregăteşte pentru lansarea unei aplicaţii revoluţionare. Ce vei putea face cu ea

  • Amazon lucrează la o aplicaţie audio live care va permite utilizatorului să deţină propriul canal de radio
  • Project Mic, aşa cum este cunoscută aplicaţia în prezent, se va concentra momentan pe piaţa din SUA
  • Data oficială a lansării nu a fost stabilită
4630 afișări
Imaginea articolului Amazon se pregăteşte pentru lansarea unei aplicaţii revoluţionare. Ce vei putea face cu ea

Sursa foto: hepta photo agency

Amazon lucrează la o aplicaţie audio live care va permite utilizatorilor să deţină propriul canal de radio. Mai exact, Project Mic, aşa cum este cunoscută aplicaţia în prezent, pune la dispoziţie creatorilor de conţinut audio melodii din vasta colecţie Amazon Music.

Pe lângă muzică, programele vor include cultură, sport şi comedie. Ba mai mult decât atât, Amazon doreşte să aducă celebrităţi pentru a găzdui emisiuni şi a populariza noua aplicaţie. Creatorii vor putea difuza emisiunea simultan pe mai multe dispozitive: Amazon Music, Twitch, Audible şi Alexa. Cu acesta din urmă, ascultătorii vor putea interacţiona cu emisiunile preferate, chiar şi din maşină.

Pentru început, compania a decis să se concentreze pe piaţa din Statele Unite ale Americii, deşi data oficială a lansării nu fost anunţată. Twitter, Facebook, Spotify şi Discord s-au alăturat spaţiului audio live în ultimul an, după ce Clubhouse a explodat în popularitate. Cu toate acestea, aplicaţiile mai sus amintite tind să se concentreze pe conversaţii live, mai degrabă decât pe difuzarea de melodii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici