Anonymous loveşte din nou: susţine un mega-atac asupra site-urilor guvernamentale din Belarus

Grupul de hackeri „de bine” loveşte în principalul partener al Rusiei în războiul din Ucraina.

8037 afișări
Imaginea articolului Anonymous loveşte din nou: susţine un mega-atac asupra site-urilor guvernamentale din Belarus

Anonymous loveşte din nou: susţine un mega-atac asupra site-urilor guvernamentale din Belarus

Grupul Anonymus şi-a revendicat responsabilitatea pentru un „hack masiv” pe site-urile guvernamentale din Belarus.

„Anonymus a desfăşurat un atac masiv asupra guvernului belarus pentru complicitatea sa la invazia Ucrainei”, se arată într-un tweet în care grupul de hackeri raportează că principalele site-uri guvernamentale din Belarus „sunt offline”.

În Italia s-a înregistrat un atac al hackerilor Killnet asupra serviciilor poştale. După cum înregistrează Downdetector, după ora 7.00 s-a înregistrat un vârf al raportărilor de defecţiuni.

Chiar şi pe Twitter, mulţi utilizatori denunţă situaţia cu hashtag-ul #posteitaliane. Încă de ieri, gruparea pro-rusă Killnet a anunţat: „Lovitură ireparabilă pentru Italia” care va fi lansată de la la 5.00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici