Apple va prezenta pe 13 octombrie noile Iphone-uri

  • Apple a anunţat organizarea unui nou eveniment pe 13 octombrie, la care vor fi prezentate noile iPhone-uri, scrie Bloomberg.
  • Compania intenţionează să introducă patru noi iPhone, cu un nou design, cu tehnologie wireless 5G şi cu diferite dimensiuni de ecran, care variază de la 5, 4 până la 6,7 inci.
  • iPhone-ul rămâne cel mai important produs al companiei Apple, smartphone-urile generând aproximativ jumătate din veniturile companiei.
833 afișări
Imaginea articolului Apple va prezenta pe 13 octombrie noile Iphone-uri

Apple va prezenta pe 13 octombrie noile Iphone-uri

Apple a anunţat astăzi organizarea unui nou eveniment pe 13 octombrie, la care sunt aşteptate noile iPhone-uri. De obicei, evenimentele de acest fel erau organizate cu participare fizică la sediul central al Apple din Cupertino, California, de data aceasta însă, din cauza epidemiei de coronavirus, evenimentul va fi transmis online.

Evenimentul are sloganul: „Hi, Speed” – referire la noile telefoane cu suport pentru reţele rapide 5G.

După toate probabilităţile, Apple va anunţa anul acesta patru noi modele iPhone, care vor avea capacitate wireless 5G, camere modernizate, procesoare mai rapide şi o gamă mai largă de dimensiuni ale ecranului, informează Bloomberg News.

Evenimentul online va fi cea de-a doua lansare de produse Apple din acest an, după anunţul companiei din septembrie, când au fost prezentate noul Apple Watch seria 6, noul iPad Air şi a opta generaţie de iPad-uri.

Apariţia noilor iPhone-uri are loc cu aproximativ o lună mai târziu decât de obicei, din cauza întârzierilor de producţie legate de pandemia de coronavirus.

În ciuda unei expansiuni rapide în servicii şi dispozitive noi, iPhone rămâne cel mai important produs al companiei Apple. Smartphone-urile generează aproximativ jumătate din veniturile Apple.

Cele patru modele vor cuprinde două versiuni entry-level şi două variante Pro, telefoanele high-end folosind oţel inoxidabil, iar dispozitivele mai puţin costisitoare folosind aluminiu.

Noua linie va aduce, de asemenea, cea mai mare variaţie de dimensiuni ale ecranului telefoanelor Apple din ultimii ani:

  • un model entry-level, cu ecran de 5,4 inci,
  • un model cu ecran de 6,1 inci şi specificaţii similare cu cel de 5,4 inci,
  • un model de 6,1 inci cu specificaţii mai puternice,
  • un model de 6,7 inci, care îi succede lui iPhone 11 Pro Max.

Noile telefoane vor avea cea mai impresionantă modificare de design de la iPhone X din 2017, având  colţuri drepte în locul marginilor rotunjite actuale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici