Atenţie! Google va bloca anumite smartphone-uri de la finele lunii septembrie

Google va bloca, de la finele lunii septembrie, accesul utilizatorilor Android care folosesc versiunea 2.3.7 - Gingerbread - şi versiunile anterioare.

11545 afișări
Imaginea articolului Atenţie! Google va bloca anumite smartphone-uri de la finele lunii septembrie

Atenţie: Google va bloca anumite smartphone-uri de la finele lunii septembrie

Începând cu 27 septembrie, toate smartphone-urile care rulează Android 2.3.7 Gingerbread sau versiunile anterioare nu vor mai putea accesa serviciile Google, scrie agenţia ANSA.

Măsura a fost anunţată de companie, potrivit căreia este concepută pentru a „proteja siguranţa utilizatorilor”.

Cei care vor încerca să acceseze aplicaţiile Google după 27 septembrie vor primi un mesaj de eroare. Printre cele mai utilizate aplicaţii sunt YouTube, Maps, Gmail, dar şi Drive.

Problema va apărea pentru cei care vor încerca să acceseze aplicaţiile cu un nume de utilizator şi parolă personală, în timp ce cei care sunt deja autentificaţi ar putea continua să folosească platformele fără dificultăţi majore.

Cu toate acestea, nu este clar dacă Google nu va bloca de tot software-ul, făcând imposibil un nou acces.

Conform grupului american, mutarea este o consecinţă a imposibilităţii actualizării unui sistem de operare vechi de peste 10 ani, care nu acceptă multe dintre noutăţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici