Autorităţile americane vor investiga Fitbit şi Garmin în urma unei plângeri depusă de Philips

Autorităţile de reglementare a comerţului din SUA au anunţat că vor investiga dispozitivele de tip wareable, inclusiv cele făcute de Fitbit Inc şi Garmin Ltd, în urma acuzaţiilor de încălcare a brevetelor primite din partea companiei Philips, anunţă Reuters.

1441 afișări
Imaginea articolului Autorităţile americane vor investiga Fitbit şi Garmin în urma unei plângeri depusă de Philips

Autorităţile americane vor investiga Fitbit şi Garmin în urma unei plângeri depusă de Philips. Sursă foto: Profimedia

International Trade Commission a precizat, într-o declaraţie, că investigaţia priveşte şi dispozitivele fabricate de Ingram Micro Inc cu sediul în California, precum şi Maintek Computer Co Ltd şi Inventec Appliance, companii din China.

Philips, cu sediul în Olanda, şi Philips North America LLC, solicită tarife sau o interdicţie de import şi susţin că firmele invocate au încălcat brevetele Philips sau nu au respectat drepturile de proprietate intelectuală.

„Considerăm că aceste afirmaţii sunt nefondate şi sunt urmarea faptului că Philips a înregistrat un eşec pe piaţa wareables”, a arătat Fitbit într-un coomunicat, adăugând că se va apăra împotriva tuturor acuzaţiilor formulate în plângere.

Dispozitivele warealbles au câştigat popularitate în rândul consumatorilor care doresc să-şi urmărească activitatea fizică şi alte valori de sănătate.

Fitbit a cumpărat în 2017 Vector Watch, primul smartwatch produs în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici