Bugatti a construit ceasul care monitorizează somnul

  • Bugatti a anunţat un parteneriat cu VIITA pentru un ceas inteligent de lux.
  • Ceasul vine în trei variante şi costă de la 899 de euro la 999 de euro.
  • Smartwatch-ul poate să măsoare viteza cu care te deplasezi în timp real.
256 afișări
Imaginea articolului Bugatti a construit ceasul care monitorizează somnul

ŞTIRILE - Ceasul care prinde viteză

 

De Bugatti ştii că a construit printre cele mai rapide maşini din lume. Iată că acum face concurenţă pentru Apple sau Samsung cu un .. ceas inteligent.
 
Bugatti a prezentat primul smartwatch creat în parteneriat cu Viita, o companie specializată în lansarea de ceasuri de lux. Ceasul a apărut pe platforma de crowdfunding Kickstarter iar obiectivul a fost depăşit imediat.
 
Ceasul vine în 3 variante şi poate să monitorizeze somnul sau oxigenul din sânge. Are funcţii pentru 72 de activităţi, de la hicking la schi. Iar cu ajutorul GPS-ului poate să îţi spună viteza de deplasare în timp real. Asta dacă apeşi prea mult pe acceleraţie şi ai nevoie să fii temperat.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici