Cât valorează aplicaţia chinezească TikTok

  • Veniturile TikTok din 2020 au fost de 34.3 miliarde de dolari.
  • Aplicaţia are peste 732 de milioane de utilizatori globali.
  • Compania ByteDance a raportat în 2019 un profit de 684 de milioane de dolari.
  • În prezent, compania care deţine TikTok este evaluată la 180 de miliarde de dolari.
1655 afișări
Imaginea articolului Cât valorează aplicaţia chinezească TikTok

Cât valorează aplicaţia chinezească TikTok

 
TikTok este aplicaţia care s-a răspândit pe tot globul.
 
SINCRON EVA XIAO - jurnalist wsj:
”Cred că TikTok este unică pentru că nu necesită conexiuni sociale pentru a-ţi viraliza conţinutul. Asta o face diferită de Twitter şi Facebook, în care totul este despre conexiuni”.
 
Compania care deţine aplicaţia a anunţat că veniturile sale s-au dublat faţă de anul anterior.  Astfel, ByteDance a raportat pe anul 2020 un venit anual de 34.3 de miliarde de dolari. Profitul companiei din 2019 a fost de 684 de milioane de dolari.
 
În prezent, ByteDance este evaluată la 180 de miliarde de dolari. TikTok are peste 732 de milioane de utilizatori, în întreaga lume. În Romania, utilizatorii aplicaţiei au trecut de pragul de cinci milioane, depăşind astfel aplicaţia Instagram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici