Compania Space Hero lansează show-ul TV care te trimite în Spaţiu cu capsula Crew Dragon, a celor de la SpaceX

  • Compania de producţie TV Space Hero a anunţat un reality show, în urma căruia câştigătorul va fi trimis în Spaţiu
  • Acesta va zbura cu capsula Crew Dragon, creată de SpaceX, în 2023 şi va sta 10 zile pe SSI
  • Trimiterea câştigătorului pe SSI va costa 53.5 de milioane de dolari
177 afișări
Imaginea articolului Compania Space Hero lansează show-ul TV care te trimite în Spaţiu cu capsula Crew Dragon, a celor de la SpaceX

Sursă foto: cnbc.com

Cel mai scump reality show din istorie a fost plănuit. Space Hero va produce o emisiune în care concurenţii vor învăţa să fie astronauţi. Ei vor fi testaţi fizic, mental şi emoţional pe parcursul show-ului.

La final, câştigătorul va fi desemnat de către public, într-un episod live. Miza este mare: persoana care va câştiga va merge pentru 10 zile pe Staţia Spaţială Internaţională.

50 de milioane de dolari costă o astfel de excursie, iar NASA cere 350.000 pentru fiecare noapte de cazare pe Staţia Spaţială.

„Vom oferi oportunitatea oricui, din orice mediu, să devină prima persoană aleasă la nivel global să exploreze Spaţiul într-o misiune pe Staţia Spaţială Internaţională" au anunţat cei de la Space Hero într-un comunicat.

Elon Musk, fondatorul SpaceX, plănuieşte de câţiva ani să trimită turişti în Spaţiu. În urmă cu 2 ani anunţa prima persoană care va plăti bilet pentru a fi pasager într-o călătorie în jurul lunii. Miliardarul Yusaku Maezawa va părăsi şi el Terra în 2023 pentru o călătorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici