Concedieri în masă la Twitter după preluarea companiei de către Elon Musk. Angajaţii, anunţaţi prin e-mail de pierderea locului de muncă

  • Twitter face restructurări şi taie din personal
  • Disponibilizările au rolul de a plasa compania pe o cale sănătoasă
  • Angajaţii vor primi pe mail vestea dacă mai continuă sau nu la actualul loc de muncă
5309 afișări
Imaginea articolului Concedieri în masă la Twitter după preluarea companiei de către Elon Musk. Angajaţii, anunţaţi prin e-mail de pierderea locului de muncă

Sursa foto: Profimedia

Twitter a luat decizia de a disponibiliza o parte din personal după preluarea companiei de către Elon Musk. Multimiliardarul va fi directorul executiv al Twitter după ce a cumpărat firma săptămâna trecută într-o afacere de 44 de miliarde de dolari.

Conducerea Twitter doreşte să redreseze compania pe o cale sănătoasă, după ce a fost mai multe luni în pierdere, relatează BBC.

„Vom trece prin procesul dificil de reducere a forţei de muncă la nivel global vineri. Recunoaştem că acest lucru va avea un impact asupra unui număr de persoane care au adus contribuţii valoroase la Twitter, dar această acţiune este, din păcate, necesară pentru a asigura succesul companiei în viitor”, au anunţat oficialii de la Twitter printr-un e-mail.

Tot personalul este setat să primească un e-mail cu subiectul „Rolul tău pe Twitter” până vineri la ora 09:00. Cei care nu vor fi afectaţi de disponibilizări, vor primi răspuns pe adresa de mail a companiei, însă cei care vor pleca, vor primi concedierea pe conturile personale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici