Demisii în lanţ la vârful Twitter: încă un director demisionează

  • Directorul Twitter pentru siguranţa mărcii şi calitatea reclamelor a demisionat
  • AJ Brown este al doilea vârf care părăseşte compania la câteva zile
  • Plecarea lui Brown devine o provocare pentru noul CEO al Twitter, Linda Yaccarino
342 afișări
Imaginea articolului Demisii în lanţ la vârful Twitter: încă un director demisionează

Sursa foto: Profimedia

Compania Twitter pierde oameni pe bandă rulantă. La puţin timp de la demisia vice-directorului de produs, un nou director a renunţat la funcţie.

AJ Brown, directorul pentru siguranţa mărcii şi calitatea anunţurilor a renunţat la funcţie. Munca lui Brown a presupus prevenirea apariţiei reclamelor lângă conţinut inadecvat.

De când Elon Musk a preluat compania în octombrie, a urmat un val de concedieri. Totuşi, platforma s-a străduit să păstreze echipa de publicitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici