Dezamăgire totală de la noul telefon de la Apple - De ce iPhone15 se supraîncălzeşte?

Apple susţine că sistemul său de operare şi de la actualizările aplicaţiilor precum Instagram sunt cauza supraîncălzirii noului său iPhone 15.

2268 afișări
Imaginea articolului Dezamăgire totală de la noul telefon de la Apple - De ce iPhone15 se supraîncălzeşte?

Apple

Unii utilizatori s-au plâns că noile dispozitive iPhone 15 devin prea fierbinţi la atingere. Apple a anunţat că există o eroare la actualizarea sistemului de operare iOS 17 pe telefon.

Dar a susţinut şi că schimbările aduse aplicaţiilor terţe „determină supraîncărcarea sistemului”.

Utilizatorii de iPhone s-au obişnuit să se aştepte ca dispozitivele lor să devină mai fierbinţi în timpul configurării iniţiale sau când sunt salvate, din cauza cantităţii de putere de procesare utilizate şi a faptului că telefonul lucrează peste măsură.

Dar în cazul noului iPhone 15, problema supraîncălzirii a fost mai gravă. 

Utilizatorii au recurs la reţelele sociale pentru a se plânge că noile telefoane erau fierbinţi la atingere.  

Compania Apple a anunţat: „Am identificat câteva condiţii care pot determina ca iPhone-urile să funcţioneze mai cald decât este de aşteptat".

Cauzele  includ o eroare în iOS 17, care este cea mai recentă versiune a software-ului Apple,  dar şi „o altă problemă ce implică unele actualizări recente ale aplicaţiilor terţe care le determină să supraîncarce sistemul” şi că lucrează cu dezvoltatorii de aplicaţii la remedieri.

Printre aplicaţiile blamate pentru problema supraîncălzirii se numără Instagram, Uber şi jocul video Asphalt 9, potrivit Apple.

Apple adaugă  că problema nu este un risc de siguranţă sau de rănire a utilizatorilor şi nu va afecta performanţa pe termen lung a telefonului, citează BBC

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici