Elon Musk „se gândeşte” să-şi părăsească locul de muncă şi să devină influencer cu normă întreagă

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk „se gândeşte” să-şi părăsească job-urile şi să devină influencer.

1157 afișări
Imaginea articolului Elon Musk „se gândeşte” să-şi părăsească locul de muncă şi să devină influencer cu normă întreagă

Elon Musk „se gândeşte” să-şi părăsească locul de muncă şi să devină influencer cu normă întreagă

„Mă gândesc să renunţ la locurile mele de muncă şi să devin un influencer cu normă întreagă. Ce părere aveţi”, a spus Musk într-un tweet, fără a detalia.

Totuşi, este puţin probabil ca Musk să renunţe. Mesajul pare mai mult o glumă şi o ironie la adresa termenului influencer - care este din ce în ce mai utilizat.

Musk, care este, de asemenea, fondatorul şi CEO al companiei SpaceX şi conduce startup-ul Neuralink precum şi The Boring Company, a declarat în timpul unei conferinţe în ianuarie că se aşteaptă să fie CEO al Tesla pentru „câţiva ani”, notează Reuters.

„Ar fi frumos să am mai mult timp liber, spre deosebire de acum când lucrez de când mă trezesc până când merg la culcare - 7 zile pe săptămână", spune el într-un interviu.

Elon Musk este recunoscut pentru activitatea s-a din online. Tweet-urile sale au influenţat piaţa de criptomonede, iar luna trecută, el i-a întrebat pe urmăritorii săi de pe Twitter dacă ar trebui să vândă 10% din participaţia sa la Tesla, lucru cu care majoritatea a fost de acord. De atunci, a vândut acţiuni în valoare de aproape 12 miliarde de dolari. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici