iPhone 12 Pro Max continuă să uimească. Noul model dispune de o tehnologie rezervată doar camerelor foto profesioniste

  • Un celebru youtuber a desfăcut telefonul iPhone 12 Pro Max
  • El a arătat tehnologia inovatoare folosită de Apple
  • Până acum, doar DSLR-urile aveau senzor care se poate mişca
1738 afișări
Imaginea articolului iPhone 12 Pro Max continuă să uimească. Noul model dispune de o tehnologie rezervată doar camerelor foto profesioniste

iPhone 12 Pro Max continuă să uimească. Noul model dispune de o tehnologie rezervată doar camerelor foto profesioniste

Dacă te gândeai că Apple a rămas în urma competiţiei, află că ultimul iPhone are o tehnologie cu adevărat inovatoare.

Apple a fost criticat de pasionaţii de gadgeturi că nu a inclus un ecran cu 120 herţi pe ultimele modele de iPhone. Însă versiunea cea mai scumpă are o tehnologie care până acum era rezervată camerelor foto profesioniste.

Este vorba de un senzor pentru camera principală, care se mişcă. Poate face până la 5.000 de mişcări într-o secundă. Astfel, imaginile şi clipurile nu vor fi "tremurate".

Un youtuber cunoscut a demontat telefonul ca să arate tehnologia dezvoltată de Apple.

„Camerele foto profesionale ca acest GH5 au uneori un tip de stabilizare numit "sensor shift". Este o metodă de stabilizare internă, care mişcă înşuşi senzorul ca să stabilizeze imaginea. Vedem prima dată partea de jos a senzorului camerei şi, într-adevăr, se mişcă. Pare că Apple chiar a reuşit. Au făcut ceva nou”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici