iPhone vine în ajutorul persoanelor cu probleme de auz şi lansează o nouă funcţie: Sound Recognition

  • Apple a implementat în iOS 14 o funcţie mai puţin cunoscută, numită Sound Recognition
  • Telefonul îţi trimite notificări de fiecare dată când aude un zgomot pe care îl alegi
  • Funcţia este pentru persoanele cu probleme de auz
418 afișări
Imaginea articolului iPhone vine în ajutorul persoanelor cu probleme de auz şi lansează o nouă funcţie: Sound Recognition

iPhone vine în ajutorul persoanelor cu probleme de auz şi lansează o nouă funcţie: Sound Recognition

Următoarea versiune a sistemului de operare de pe iPhone vine cu o surpriză. O funcţie mai puţin cunoscută, numită Sound Recognition. Ce face?

Recunoaşte orice sunet şi te anunţă pe telefon. De la lătratul câinelui, la alarma de incendiu sau soneria de la uşă, telefonul te informează când recunoaşte un sunet.

Funcţia este creată în primul rând pentru persoanele cu probleme de auz şi nu numai. Astfel, nu vei mai uita apa pornită la chiuvetă. Sau te trezeşte dacă bebeluşul plânge şi tu nu îl auzi.
Există şi o altă scurtătură pentru a ajunge la această funcţie.

Filip Koroy, Youtuber: Există două noi butoane. Unul este Sleep Mode, cel pe care nu îl am activ, iar celălalt este Sound Recognition. Acesta te va notifica atunci când iPhone-ul tău aude un sunet pe care poate tu nu l-ai auzit. Sunt multe dintre care poţi alege. iOS are de acum un nou sistem de operare rival. În afara Android, va fi disponibil şi HarmonyOS pe smartphone-urile Huawei, începând cu luna decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici