Marii jucători de pe piaţa Tech deja se gândesc la tehnologia 6G

  • Deşi tehnologia 5G abia a apărut, companiile mari se gândesc deja la 6G
  • Apple şi Google s-au alăturat unui grup numit The Next G Alliance
  • China a trimis deja un satelit 6G către Spaţiu
1756 afișări
Imaginea articolului Marii jucători de pe piaţa Tech deja se gândesc la tehnologia 6G

Marii jucători de pe piaţa Tech deja se gândesc la tehnologia 6G

Dacă te-ai săturat deja de discuţiile despre 5G, află că există companii uriaşe care se gândesc deja la 6G.

Apple şi Google sunt ultimele intrate în horă, ele s-au alăturat unui grup de companii mari care vor lucra pentru dezvoltarea tehnologiei 6G. HP, Cisco şi LG sunt şi ele implicate.

Prima întâlnire va avea loc săptămâna viitoare, giganţii din tech nedorind să lase China să le ia faţa. China a lansat deja un satelit 6G în Spaţiu, în urmă cu o săptămână.

Dar ce este 6G şi de ce ar trebui să ne pese când tehnologia va fi gata abia peste minim 10 ani? Este tehnologia care ar putea să ducă internetul până în Spaţiu, fără să existe întârzieri. Este cea care poate transforma smartphone-urile, dronele şi maşinile autonome în device-uri care comunică între ele.

Riley Winn, tech youtuber: Cu tehnologia 6G, science-fiction poate deveni ceva normal. 5G va schimba modul în care comunicăm pentru următorii 5 ani, dar când 6G va fi în sfârşit gata, poate schimba cu totul modul în care trăim.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici