Maşinile zburătoare: realitate, nu SF. Hyundai va construi primul aeroport pentru „elicopterele electrice”

  • Primul aeroport pentru maşini zburătoare va fi construit la Coventry, Marea Britanie
  • Cei de la Hyundai vor fi responsabili pentru construirea acestuia
  • Proiectul a primit finanţare de la guvernul Marii Britanii de 1,2 milioane de lire
2628 afișări
Imaginea articolului Maşinile zburătoare: realitate, nu SF. Hyundai va construi primul aeroport pentru „elicopterele electrice”

FOTO: Profimedia

Prea aglomerate străzile? Rezolvarea se găseşte în zbor. Ai văzut filme SF cu maşini zburătoare. Realitatea lor, poate fi realitatea ta. Primul aeroport destinat pentru maşini zburătoare şi drone va fi construit anul acesta în Coventry, Marea Britanie.
 
Spune-le drone, taxi-uri zburătoare sau elicoptere electrice. În anii trecuţi, s-au făcut expoziţii cu vehiculele uşoare de zbor. De atunci se anunţa viitorul în aer. 
 
„Deci, maşinile zburătoare sunt cu siguranţă la orizont, într-un fel sau altul. Este doar o chestiune cu cât timp înainte să le obţinem”, spune Antuan Goodwin, car review editor.
 
„O să apară pe şosea, da! Foarte curând”, crede şi Ralf Bus, director de marketing Altran.
 
Proiectul a primit aprobare şi finanţare de la guvernul Marii Britanii în valoare 1,2 milioane de lire sterline. Cei de la Hyundai vor fi responsabili pentru construirea acestuia. 
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici